WEBSHOP | E-COMMERCE-MODULE

Slechte klantervaring vanwege gedateerd ontwerp of interface

Traaaaag
Uw website laadt langzamer dan een slak op vakantie. Helaas zijn uw klanten niet zo geduldig en wachten ze niet tot de achterstand is ingehaald.
Slechte SEO-optimalisatieopties
Wilt u uw site optimaliseren, maar mist u de juiste tools? Uw CMS is net zo nuttig als een deur op een onderzeeër. Waar begin je met SEO?
Slechte klantervaring door gedateerd ontwerp of interface
Uw website ziet eruit alsof hij in de jaren 90 is blijven hangen, maar u mist de tools of de kennis om hem naar deze eeuw te brengen.

De functionaliteiten van Corenio maken uw site het beste wat gebeurd is sinds WiFi!

Corenio's webshop | Met eCommerce CMS kunt u producten online presenteren en naadloos bestellingen accepteren. Met de e-commercemodule kunt u uw winkel beheren en optimaliseren, producten promoten, analyses bekijken en meer. Of het nu voor B2B- of B2C-klanten is, de modules van Corenio kunnen moeiteloos meerdere websites aan. Onze strakke sjablonen zorgen ervoor dat uw bedrijf opvalt en zijn perfect SEO-geoptimaliseerd voor organische groei.

Responsief en adaptief ontwerp
Onze nieuwste webtechnologieën zorgen ervoor dat uw website er geweldig uitziet en optimaal functioneert op elk apparaat.
Beheer inhoud en lay-out
De drag-and-drop-builder van Corenio maakt het beheer van inhoud en lay-out eenvoudig. Maak moeiteloos pagina's, bewerk afbeeldingen en nog veel meer.
Aangepast ontwerp
Pas uw website aan met de builder van Corenio of laat ons team een opvallend ontwerp voor uw bedrijf maken.
Navigatie en zoeken
Onze Elastic Search-integratie en tools van derden zorgen voor een eersteklas zoekervaring voor zowel klanten als medewerkers!
SEO-tools

Blijf SEO-vriendelijk met ons CMS, dat ingebouwde optimalisatiefuncties bevat en op de hoogte blijft van de nieuwste SEO-trends.

Multichannel met webshops, talen en valuta

We ondersteunen meerdere talen en valuta's, zodat u eenvoudig winkels voor verschillende landen kunt opzetten met unieke belastingcodes en valuta's.

Upsell en cross-selling webshop

Stimuleer de verkoop en verbeter de gebruikerservaring met de aangepaste regels en promoties van Corenio voor upselling en cross-selling in uw webshops.

B2B- en B2C-winkelfunctionaliteiten

Ondersteuning van B2B- en B2C-winkels met verschillende betalingsopties, inlogfuncties, verzendmethoden en accountbeheer voor eenvoudig klant- en orderbeheer.

Mijn account / klantenportaal

Met het intuïtieve klantenportaal van Corenio kunnen klanten hun accounts beheren, eerdere bestellingen en facturen bekijken en gegevens moeiteloos bijwerken.

Hotspot-overlay

Met Corenio kun je een hotspot-overlay voor je winkel maken, zodat klanten met producten kunnen communiceren en er meer informatie over kunnen krijgen. Plaats bijvoorbeeld wat sfeerfoto's en laat je klanten de uitgestalde producten aanklikken in een foto.

Meerdere webshops

Met de functie voor meerdere webshops van Corenio kunnen bedrijven webshops voor verschillende markten beheren, waarbij producten, prijzen en taal op maat worden gemaakt om het bereik en de verkoop te vergroten.

FAQ WEBSITE / ECOMMERCE-MODLUE