Voor iedere branche hebben wij de juiste oplossing


Waarom kiezen voor bedrijfsgerelateerde bedrijfssoftware


Specifieke behoeften
Industriële bedrijfssoftware is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van industriële bedrijven. Onze oplossingen zijn op maat gemaakt om de efficiëntie te verhogen en uw bedrijf te stroomlijnen

Geïntegreerde gegevens
Gerelateerde industriële bedrijfssoftware is ontworpen om te integreren met de gegevensbronnen die de bedrijven in een bepaalde branche gebruiken. Werk geïntegreerd en blijf up-to-date in uw branche.

Aanpasbare functies
Industrieel gerelateerde zakelijke software is aangepast om te voldoen aan de unieke behoeften van uw bedrijf en industriestandaarden. Het aanpassen van productcatalogi of het definiëren van klantvoorkeuren worden afgestemd op uw zakelijke behoeften.

Core Branches

Voor elke branche hebben wij de juiste oplossing. De software van Corenio is afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten, van winkels tot internationale groothandels. We hebben een reeks oplossingen ontwikkeld die het beheren van bestellingen, voorraad, retourzendingen en klantaccounts eenvoudig maken. Corenio biedt ook integratie met toonaangevende productdataleveranciers.
Item Image
Auto onderdelen

Koop en verkoop OE, tweedehands of aftermarket auto-onderdelen via je eigen webhop en verkoop via verschillende marktplaatsen met de juiste product-data met onze TECDOC koppeling. 

Item Image
Home Decor

Laat uw klanten op maat gemaakte meubels kopen via uw B2B- of B2C-webshop of verkoop het eenvoudig en snel via een andere externe marktplaats. Beheer uw inkoop, verkoop, voorraad en nog veel meer.

Item Image
E-commerce
Corenio biedt e-commercebedrijven de perfecte oplossing om hun bedrijf te beheren via PIM, logistiek, inkoop en verkoopkanalen. Met Corenio heb je een up-to-date webshop die goed vindbaar en doorzoekbaar is.