Bedrijfssoftware voor auto-onderdelen

Realtime voorraad- en voorraadtracking

Voertuigkiezer met TecDoc of gedeeltelijk
Corenio integreert met TecDoc of Partly, zodat u eenvoudig de juiste onderdelen voor de voertuigen van uw klanten kunt vinden. Dit kan u tijd besparen en u helpen een betere klantenservice te bieden.
Corenio PIM maakt het beheren van uw onderdeelgegevens eenvoudig
  • Met het PIM-systeem (Product Information Management) van Corenio kunt u eenvoudig uw onderdeelgegevens beheren. U kunt uw productinformatie eenvoudig aanmaken, bewerken en bijwerken, en Corenio synchroniseert uw gegevens automatisch met uw website en andere kanalen.
Realtime voorraad- en voorraadtracking
  • Corenio verbindt al uw leveranciers, fabrikanten en distributeurs met uw Corenio-software om uw werkelijke voorraad te optimaliseren en meer producten te verkopen met tijdige logistiek naar uw magazijn of magazijnen rechtstreeks van uw leverancier

Functies voor uw auto-onderdelenbedrijf

Heeft u een bedrijf in auto-onderdelen en wilt u uw activiteiten een boost geven? De Business Software van Corenio is uw pitstop voor het behalen van topprestaties in de auto-onderdelenbranche. Of u nu te maken heeft met aftermarket-componenten, OEM-onderdelen of gespecialiseerde auto-accessoires, ons uitgebreide softwarepakket is nauwkeurig afgestemd om elk facet van uw bedrijf te optimaliseren.

Dus als u klaar bent om uw auto-onderdelenbedrijf een boost te geven, hoeft u niet verder te zoeken dan Corenio's Business Software. Met ons uitgebreide pakket tools bevindt u zich in een uitstekende positie om het voorraadbeheer te stroomlijnen, de orderverwerking te verbeteren en de verkoopefficiëntie te verhogen. Het is tijd om uw concurrenten in het stof te laten en het voortouw te nemen in de auto-onderdelenindustrie. Optimaliseer vandaag nog uw bedrijf met Corenio!

Tecdoc en Partly integratie
Corenio integreert met Tecdoc en Partly, zodat u eenvoudig de juiste onderdelen voor de voertuigen van uw klanten kunt vinden. Dit kan u tijd besparen en u helpen een betere klantenservice te bieden.
Catalogus creaties
Corenio maakt het eenvoudig om catalogi van uw auto-onderdelen aan te maken en te beheren. U kunt eenvoudig onderdelen uit uw catalogi toevoegen, bewerken en verwijderen, en Corenio synchroniseert uw gegevens automatisch met uw website en andere kanalen.
Meerdere warehousing en omni-channel verkoop
Corenio ondersteunt meerdere magazijnen, zodat u uw onderdelen op verschillende locaties kunt opslaan. Dit kan u helpen uw voorraadefficiëntie te verbeteren en uw verzendkosten te verlagen. Corenio ondersteunt ook omnichannel-verkoop, zodat u uw onderdelen via uw website, fysieke winkels en andere kanalen kunt verkopen.
Ophaallocaties
Met Corenio kunt u afhaallocaties voor uw klanten instellen. Dit kan handig zijn voor klanten die hun onderdelen persoonlijk willen ophalen bij een van uw franchises of garages.
Integratie met alle Tecdoc en Partly leveranciers

Corenio integreert met alle Tecdoc en Partly leveranciers, zodat u eenvoudig de onderdelen kunt vinden die u nodig heeft. Dit kan u helpen tijd en geld te besparen.

Grensoverschrijdende verkoopfunctie

Corenio ondersteunt grensoverschrijdende verkoop, zodat u uw onderdelen aan klanten over de hele wereld kunt verkopen. Dit kan u helpen uw bedrijf uit te breiden en nieuwe klanten te bereiken.

Welke voordelen biedt de inkoopmodule van Corenio voor auto-onderdelendealers op het gebied van leveranciersbeheer en inkoopprocessen?