Van ambitie naar innovatie: de reis van Corenio

Van ambitie naar innovatie: de reis van Corenio

Corenio is in 2015 opgericht door Nemat, een ondernemer die uitgebreide bedrijfssoftware nodig had voor zijn online auto-onderdelenbedrijf . Omdat Nemat geen geschikte opties vond, werkte hij samen met Dave en creëerde Corenio, een alles-in-één platform dat is ontworpen om de bedrijfsactiviteiten te stroomlijnen. Tegenwoordig biedt Corenio kleine en middelgrote ondernemingen modules voor orderbeheer, logistiek, marktplaatsen, communicatie, verzending, PIM, webshop en aankoopbeheer. Onze software integreert verschillende bedrijfsprocessen, waardoor bedrijven de kosten kunnen verlagen en efficiënt kunnen uitbreiden naar nieuwe markten. Corenio is gebouwd op basis van ondernemerservaring uit de eerste hand en biedt voortdurende verbeteringen en ondersteuning op maat van de moderne zakelijke behoeften. Sluit u bij ons aan en ontdek hoe Corenio uw bedrijf kan transformeren en groei en operationele uitmuntendheid kan stimuleren.

Onze astronauten

Nemat
Oprichter en CEO
Dave
Oprichter en CTO
Kevin

COO

Karol
Senior software-ingenieur
Thupten

UX-ontwerper

Iwan

Software ontwikkelaar

Werken bij Corenio

Goed uitgerust voor de missie
Om ervoor te zorgen dat u met volle kracht op onze reis kunt gaan, rusten wij u uit met de juiste hardware en aanverwante apparatuur en maken wij gebruik van moderne tools zoals Slack, GitHub, HubSpot en Asana. Mist u iets? Geen probleem – Corenio staat altijd open voor nieuwe suggesties!
Onze uiterste geheime brandstof
Er zijn geen passagiers op ruimteschip Corenio – we zijn allemaal bemanningsleden. Ook al zijn we fysiek gescheiden, genieten we van onze tijd samen tijdens projecten, koffiedates of virtuele bedrijfsfeesten. We waren ontspannen en relaxed, maar toch gefocust en zeer gemotiveerd. Bij Corenio leeft een gezonde start-upcultuur.
Onze astronauten stoppen niet met leren
We dagen graag de status quo uit, die voor onszelf geldt. Daarom bieden we je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, of het nu gaat om professionele of interdisciplinaire onderwerpen zoals feedbacktraining, communicatie of werkorganisatie. Heeft u een specifieke training in gedachten, laat het ons weten.
Ons programmeeruniversum
Terwijl het universum voor de meeste mensen bestaat uit sterrenstelsels, sterren en asteroïden bestaat ons universum uit PHP, JavaScript, AWS, Elastic Search, Symfony, Kubernetes, Docker en ArgoCD – om er maar een paar te noemen.