Verzendmodule

Verwarde contracten

Wirwar contracten
Je hebt meerdere contracten met verschillende voorwaarden, allemaal weggestopt in een archief in plaats van te werken als verzendregels.
Weer een extra software

U betaalt extra voor software van derden om labels en facturen te maken, terwijl uw team handmatig de verzendkosten en opties berekent.

Reactieve klantenservice
Het handmatig invoeren van gegevens en de trage reacties maken klanten chagrijnig, vooral als de trackingcodes niet op tijd worden bijgewerkt.

Corenio: Verzend slim, bespaar geld en vermijd gedoe met labels!

Met de Corenio Shipping Module kunt u moeiteloos zendingen en leveringen beheren. Kies uit meer dan 70 vervoerders in heel Europa en ontvang de beste verzendtarieven via Corenio. Koppel uw contractnummer en Corenio integreert realtime uw favoriete vervoerders. Krijg realtime inzicht in de beste vervoerderopties voor elke bestelling of klant. Beheer al uw verzendkosten in één gecentraliseerde software en update ze indien nodig. Bereken de verzendkosten op basis van volume en postcode, genereer interne bezorgroutes en zeg vaarwel tegen het genereren van labels door derden!

Kies een vervoerder naar keuze
We koppelen uw contract voor realtime toegang tot meer dan 70 vervoerders in heel Europa, waardoor de beste verzendtarieven worden gegarandeerd zonder extra integratiekosten.
Geautomatiseerde verzendregels
Automatiseer moeiteloos verzendregels voor contracten met Corenio. Krijg probleemloos de beste vervoerder en prijs voor elke bestelling.
Export documenten
Verkoop buiten de EU of naar Groot-Brittannië? Corenio genereert douanedocumenten die zijn afgestemd op de specificaties van de vervoerder – geen zorgen!
Aangepaste track en trace-sjabloon
Automatiseer e-mails voor pakket tracking naar uw klanten. Corenio zorgt voor tijdige updates, ook als uw vervoerder geen trackingsysteem heeft.

FAQ Verzendmodule