Logistiek - WMS-module

Is uw magazijn meer een verstoppertje dan een georganiseerde opslag?

U kunt de juiste software niet vinden
Jongleren met meerdere systemen om bestellingen en uw magazijn te beheren? De meeste WMS-software zijn niet partijvriendelijk voor e-commerce!
Je kunt geen beloftes maken
Kunt u uw leveringsbeloften niet nakomen? Uw magazijn heeft een WMS-systeem nodig om soepel en efficiënt te kunnen werken!
Onnodige voorraad
Het grootste deel van uw kapitaal zit vast in voorraad. Wilt u groeien, maar is de ruimte van uw geld als onnodige voorraad?

Versnel uw productomzet met Corenio – voorraad mag geen museumtentoonstelling zijn!

De logistieke module van Corenio biedt een complete oplossing voor warehousing, voorraadbeheer en orderafhandeling. Volg de voorraad in realtime vanaf elke locatie, beheer meerdere magazijnen en automatiseer processen met gemak. Zorg voor tijdige en nauwkeurige verzendingen voor een betere klanttevredenheid. Het logistieke dashboard biedt realtime updates over inkomende en uitgaande zendingen, zodat u nooit meer een levering mist. Stroomlijn uw activiteiten en focus op het leveren van uitstekende service aan uw klanten met Corenio.

Voorraadbeheer

Het systeem van Corenio volgt de voorraad in realtime in meerdere magazijnen en marktplaatsen, waardoor de voorraadinformatie naadloos wordt bijgewerkt.

Magazijn structuur

Beheer eenvoudig meerdere magazijnen, creëer productlocaties en optimaliseer pick- en opslagstrategieën met Corenio.

Automatiseer acties met regels

Automatiseer de orderafhandeling en voorraadaanvulling met Corenio's Warehouse Rules, waardoor u tijd bespaart en de bedrijfsvoering optimaliseert.

Mobiele WMS-app

Met de mobiele app van Corenio kan uw team moeiteloos bestellingen verzamelen, verpakken, factureren en verzenden, waardoor de magazijnefficiëntie wordt vergroot.

Beheer van magazijnhardware

Beheer al uw magazijnapparatuur, zoals weegschalen en labelprinters, op één centrale plek met Corenio's Hardware Management.

Inpakken en verzenden

Maak pakbonnen aan, wijs vervoerders toe, druk labels af en volg zendingen in realtime met de module Inpakken en Verzenden van Corenio.

Verbindingen en API

Integreer met meerdere marktplaatsen en leveranciers voor realtime voorraadbeheer en naadloze logistiek met Corenio.

Logistiek dashboard

Volg zendingen en leveringen, weet welke container waar aanmeert in realtime met het logistieke dashboard van Corenio.

Batch-ID producten

Volg producten met unieke batch-ID's voor traceerbaarheid, betere terugroepacties, kwaliteitscontrole en inzichten met Corenio.

Interne leveringen

Beheer de interne goederenbewegingen eenvoudig, verminder fouten en verhoog de efficiëntie met de functie Interne leveringen van Corenio.

Optimaliseer het verpakken, stapelen en laden

Maximaliseer magazijnruimte en middelen tijdens het verpakken, stapelen en laden met Corenio's WMS-optimalisatiefunctie.

Biedt de WMS-module van Corenio een logistiek dashboard voor het monitoren van zendingen?