Hoe verkoop je via Bol.com, Marktplaats, Amazon.nl en 2ehands.be?

Verkoop meer in de Benelux!

Met Corenio beheer je op één plek je advertenties/listings en bestellingen op Bol.com, Marktplaats, Amazon.nl en 2ehands.be. Ons PIM en geautomatiseerd orderbeheersysteem zorgt ervoor dat uw producten correct worden gepusht en bestellingen snel en nauwkeurig worden verwerkt. Geef dus nu uw omzet in de Benelux een boost met Corenio!

Maak bijna perfecte advertenties

Corenio's Marketplaces Module geeft je de mogelijkheid om geoptimaliseerde en opvallende productvermeldingen te maken voor Bol.com, Marktplaats, Amazon.nl en 2ehands.be.

Met onze geavanceerde functies, zoals het maken van sjablonen, automatische categorisatie en SEO-optimalisatie, kunt u eenvoudig advertenties genereren die aantrekkelijk zijn voor potentiële klanten en meer verkopen genereren.

Maximaliseer uw bereik in de Benelux met Corenio's Marketplaces Module!

Drukken met één klik

Met de Corenio Marketplaces Module publiceert u uw producten eenvoudig met één klik op Bol.com, Marktplaats, Amazon.nl en 2ehands.be.

Deze functie helpt u tijd te besparen en vereenvoudigt het publicatieproces over meerdere kanalen. U kunt ook prestatiestatistieken in realtime bekijken om te controleren hoe goed uw producten presteren op alle marktplaatsen.

Probeer Corenio's One-click Push nu en maximaliseer uw bereik in de Benelux!

Pick and Pack

Corenio's Marketplaces Module biedt een gemakkelijke en efficiënte manier om bestellingen van Bol.com, Marktplaats, Amazon.nl en 2ehands.be allemaal op één plek te picken, verpakken en verzenden.

Met functies zoals het volgen van bestellingen, geautomatiseerde bevestigingsmails en het genereren van verzendlabels, kunt u ervoor zorgen dat uw klanten hun bestellingen snel en nauwkeurig ontvangen.

Probeer nu de Marketplaces-module van Corenio om orderafhandeling eenvoudiger dan ooit te maken!