TECDOC-API

Geen productstructuur

Welk onderdeel past op mijn auto?
Uw klanten bellen de hele dag om de juiste auto-onderdelen te vinden, waardoor u uw backoffice-middelen verspilt.
Geen productstructuur

Zonder gestructureerde categorieën kunnen klanten niet vinden wat ze nodig hebben, waardoor u overspoeld wordt met telefoontjes.

Je kunt niet groeien
Bij gebrek aan correcte gegevens putten uw website en klanten uw team uit, waardoor uw groei wordt vertraagd!

Dit is waarom je een TECDOC-verbinding met Corenio nodig hebt - stop met het spelen van auto-onderdelen detective!

Corenio biedt API-integratie met TecDoc, een toonaangevende leverancier van catalogi voor auto-onderdelen en technische informatie. Deze integratie biedt realtime updates over productbeschikbaarheid, prijzen en meer. Gebruikers kunnen auto-onderdelen eenvoudig integreren in Corenio, waarbij alle modules worden benut voor een efficiënte bedrijfsvoering. De integratie omvat ook productspecificaties, installatie-instructies en toepasselijke details. Het is beschikbaar in meerdere talen, verbetert het online bestelproces en bespaart tijd door handmatige gegevensinvoer overbodig te maken.

Verkoop auto-onderdelen met de juiste gegevens
Corenio's TECDOC-verbinding levert nauwkeurige productgegevens, waardoor klanten weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Geen handmatige zoekopdrachten meer: besteed minder tijd aan het vinden van auto-onderdelen en meer tijd aan het optimaliseren van uw bedrijf.
Heb de beste webshop voor auto-onderdelen
Met TECDOC onderhoud je een up-to-date, doorzoekbare webshop voor auto-onderdelen, waardoor het voor klanten gemakkelijker wordt om snel te vinden wat ze nodig hebben, wat de verkoop stimuleert.
B2B, B2C of B2D
Of het nu gaat om verkopen aan B2B, B2C of B2D, Corenio stemt bestellingen en bedrijfsregels af op de behoeften van de klant.
Verkoopkanalen
Integreer meerdere verkoopkanalen met Corenio en zorg voor consistente productgegevens op alle platforms, en creëer zelfs aparte websites voor OE, OEM-onderdelen of verschillende merken.
Verkoop aftermarket- en originele onderdelen

Verkoop eenvoudig aftermarket- en originele onderdelen met Corenio, waardoor nauwkeurigheid wordt gegarandeerd, het vertrouwen van de klant wordt vergroot en meer omzet wordt gerealiseerd!

Creëer uw eigen catalogus

Creëer uw eigen autocatalogus met Corenio en pas deze aan om uw producten effectief onder de aandacht te brengen en klanten aan te trekken.

Vrachtwagens, auto's of motorfietsen

Verkoop moeiteloos vrachtwagen-, auto- of motoronderdelen met Corenio, zodat u verzekerd bent van nauwkeurige gegevens en tevreden klanten.

100% Pasgarantie

Met onze 100% montagegarantie laten klanten het Chassis-nummer achter en Corenio zorgt ervoor dat de onderdelen perfect passen.

FAQ TECDOC API