Beheer uw bestellingen, voorraad, betalingen en verzending op één plek

Run je hele bedrijf via één krachtige ERP / bedrijfssoftware . Maak en bewerk producten en activeer ze op meerdere marktplaatsen. Ontvang al bestellingen in Corenio van verschillende marktplaatsen en website. Synchroniseer al uw magazijnvoorraden met meerdere marktplaatsen of een andere derde partij. Manage je hele bedrijf in een software!Laat uw bedrijf groeien en succesvol opschalen

Wilt u meer producten verkopen en nieuwe markten betreden om uw bedrijf te laten groeien? Dan heb je Corenio nodig om je producten met één klik naar Bol, Marktplaats, Amazon, Ebay of een van de 100 kanalen te pushen. Corenio helpt u bij het beheren en efficiënt inzetten van alle logistieke, inkoop-, verkoop- en andere processen.

Tijd besparen
Corenio biedt je de Functionaliteiten om tijd te besparen en dingen snel en efficiënt voor elkaar te krijgen binnen je onderneming. Wij integreren uw bedrijf binnen 1 tot 4 weken in Corenio!

Geld besparen
Verminder kostbare inefficiënties in processen en software van derden. Met Corenio kunt u de besparingen aan de juiste middelen en menselijk kapitaal toewijzen om maximaal te kunnen opschalen.

Laat uw bedrijf groeien
Of u nu uw online aanwezigheid wilt uitbreiden, meer omzet wilt genereren of uw bedrijfsvoering efficiënter wilt beheren, Corenio geeft u de tools om uw doelen te bereiken.

Onze klanten

Core modules

Op zoek naar een all-in bedrijfssoftware die uw KMO-operatie naadloos kan beheren? Zoek niet verder dan Corenio, een krachtige cloudgebaseerde ERP-oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. Met functies zoals orderbeheer, productbewerking, marktplaatssynchronisatie, EDI-verbindingen en meer, maakt Corenio het gemakkelijk om op de hoogte te blijven van elk aspect van uw bedrijf. Of je nu hulp nodig hebt bij het beheren van inventaris of het automatiseren van communicatieprocessen, Corenio heeft alles wat je nodig hebt om je MKB-activiteiten te stroomlijnen. Dus waarom wachten? Probeer Corenio vandaag nog en ervaar de kracht van efficiënte bedrijfsvoering!

Communicatie Module

Stuur geautomatiseerde e-mails, SMS meldingen, interne berichten naar handscanners en nieuwsbrieven om klanten te informeren over nieuwe producten, promoties of evenementen. 


Marktplaatsen Module
Start met het verkopen van uw producten op eBay, Bol.com, Amazon en vele andere marktplaatsen met onze geïntegreerde marketplace module voor alle grote marktplaatsen. 

Ordermanagement (OMS)
Beheer al je verkopen op één plek voor een efficiënte orderverwerking van verschillende kanalen, EDI's en POS-systemen. Automatiseer het hele proces van ontvangen bestellingen tot levering.

Warehouse Management Software (WMS)
WMS-module maakt het gemakkelijk om op de hoogte te blijven van al uw magazijnbehoeften. Corenio geeft je volledige controle over al je logistieke operaties met al je inpak-, organisatie- en geautomatiseerde voorraadupdates. 

Webshop software

Met de eCommerce-module van Corenio kunt u eenvoudig al uw productinformatie, prijzen en promoties op meerdere websites beheren. Volledig geïntegreerd met je backoffice en een webshop op maat gemaakt voor je bedrijf.


Verzendbeheer
Corenio's verzendmodule maakt het gemakkelijk om uw inkomende en uitgaande zendingen te beheren, bestellingen te volgen, facturen te maken, labels af te drukken en meer. Automatiseer het hele proces met een EDI-verbinding om dingen snel en efficiënt gedaan te krijgen.

Inkoopmodule
De inkoopbeheer in Corenio is een krachtige tool voor het aansturen en optimaliseren van uw inkooporders. Maak data gestuurde keuzes en voorkom overtollige voorraad, verbeter uw cashflow en laat uw bedrijf nog sneller groeien!

Artikelbeheer
Pim-module in Corenio is een krachtige en onmisbare tool voor het beheren van productinformatie. De Pim-module biedt u de mogelijkheid om al uw productgegevens, afbeeldingen en video's op één plek te beheren.

partnerschappen

E-SS