BEHEER UW BEDRIJF MET ÉÉN SOFTWARE

Een bedrijf laten groeien is moeilijk. Wij maken het een stuk eenvoudiger, voorspelbaarder, minder stressvol en leuker!

Klaar om te groeien en je bedrijf succesvol op te schalen?

Wilt u meer producten verkopen en nieuwe markten betreden? Corenio helpt u met één klik uw producten op Bol, Marktplaats, Amazon, eBay en meer dan 100 andere verkoopkanalen te vermelden. Beheer logistiek, inkoop, verkoop en andere processen efficiënt met Corenio. Vergroot uw bereik en laat uw bedrijf naadloos groeien.


Tijd besparen
Corenio stroomlijnt activiteiten, verhoogt de efficiëntie en bespaart tijd, waardoor de je algehele bedrijfsproductiviteit wordt verbeterd.

Kostenreductie en efficiëntie
Corenio verlaagt kosten, verhoogt efficiëntie, waardoor operationele prestaties worden gemaximaliseerd.

Bedrijfsgroei en klanttevredenheid
Corenio maakt moeiteloze marktuitbreiding mogelijk, waardoor groei, klanttevredenheid en eenvoudiger beheer worden gestimuleerd.

CORE MODULES

Voelt u zich overweldigd door het beheer van uw bedrijf? Corenio, een cloudgebaseerde software, helpt u graag. Ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven, vereenvoudigt Corenio orderbeheer, productbewerking, marktplaatssynchronisatie, EDI-verbindingen en meer. Zeg vaarwel tegen de frustratie van meerdere systemen. Kies Corenio, implementeer onze modules en transformeer uw bedrijf. Vermijd inefficiëntie en hoge kosten, geniet van gestroomlijnde activiteiten en verbeterde efficiëntie. Probeer Corenio vandaag met een gratis demo en ervaar efficiënte bedrijfsvoering.
Item Image
Communicatie Module

Stuur geautomatiseerde e-mails, SMS berichten, interne berichten naar handheldscanners en nieuwsbrieven om klanten te informeren over nieuwe producten, promoties of evenementen. 

Item Image
Marktplaatsen Module
Start met het verkopen van uw producten op eBay, Bol.com, Amazon en vele andere marktplaatsen met onze geïntegreerde marketplace module voor alle grote marktplaatsen wereldwijd. 
Item Image
Ordermanagement (OMS)
Beheer al je verkopen op één plek voor een efficiënte orderverwerking van verschillende kanalen, EDI's en POS-systemen. Automatiseer het hele proces van ontvangen bestellingen tot aan uitlevering.
Item Image
Warehouse Management Software (WMS)

Blijf op de hoogte van al uw begazijnbehoeften met de Corenio WMS-Module. Corenio geeft je volledige controle over al je logistieke operaties met al je inpak-, organisatie- en geautomatiseerde voorraadupdates. 

Item Image
Webshop software

Met de eCommerce-module van Corenio kunt u eenvoudig al uw productinformatie, prijzen en promoties op meerdere websites beheren. Volledig geïntegreerd met je backoffice en een webshop op maat gemaakt voor uw bedrijf.

Item Image
Verzendbeheer
Met de Corenio's verzendmodule maakt het gemakkelijk om uw inkomende en uitgaande zendingen te beheren, bestellingen te volgen, facturen te maken, labels af te drukken en nog veel meer. 
Item Image
Inkoopmodule

Met behulpt van de Corenio Inkoop-Module kunt u uw volledige inkoop process aansturen en optimaliseren. Maak data gestuurde keuzes en voorkom overtollige voorraad, verbeter uw cashflow en laat uw bedrijf nog sneller groeien!


Item Image
Artikelbeheer
De Corenio PIM-Module is een krachtige en onmisbare tool voor het beheren van product data. De Pim-module biedt u de mogelijkheid om al uw productgegevens, afbeeldingen en video's op één plek te beheren.

Onze klanten