Meubelgroothandel webshop en ERP | bedrijfssoftware

Complexe items eenvoudig te beheren

All-in oplossing voor de meubelbranche

Een totaaloplossing voor de meubelbranche is de perfecte manier om de bedrijfsvoering te stroomlijnen en de efficiëntie te maximaliseren. Beheer inventaris, volg bestellingen en automatiseer klantenservice, allemaal in één gebruiksvriendelijk platform.

Website met B2C en B2B klantportaal

Corenio levert een website met een B2C en B2B klantenportaal. Het biedt een veilig platform voor B2C- en B2B-klanten om goederen en diensten te kopen en om hun rekeningen en bestellingen te beheren.

Complexe items eenvoudig te beheren

Corenio vereenvoudigt complex artikelbeheer. Het biedt een gebruiksvriendelijk platform om uw items gemakkelijk op te slaan, te organiseren en te beheren. Corenio helpt je georganiseerd en efficiënt te blijven, waardoor je tijd en geld bespaart.

Prijsgroepen

Corenio Meubelgroothandel webshop en ERP is een uitgebreide bedrijfssoftwareoplossing die is ontworpen om meubelgroothandels te helpen bij het managen van hun bedrijfsvoering. Het biedt een breed scala aan functies en hulpmiddelen om bedrijven te helpen hun processen te stroomlijnen, de efficiëntie te verhogen en de klantenservice te verbeteren. Corenio's ERP bevat functies zoals voorraadbeheer, orderbeheer, financieel beheer, klantrelatiebeheer en meer. Het biedt ook een geïntegreerd e-commerceplatform voor gemakkelijke online verkoop en een krachtige webshop waar klanten meubels kunnen bekijken en kopen. Corenio's ERP is ontworpen om gebruiksvriendelijk en intuïtief te zijn, waardoor het voor bedrijven gemakkelijk wordt om hun activiteiten te beheren en het meeste uit hun meubelgroothandel te halen.

Gestructureerde PIM-gegevens

Corenio Structured PIM-gegevens bieden gedetailleerde productinformatie, zoals afbeeldingen, beschrijvingen, specificaties en meer, om u te helpen hoogwaardige productvermeldingen te maken. Het is perfect voor e-commerce, marketing en productbeheer.

Productconfiguraties

Corenio-software biedt eenvoudig te gebruiken productconfiguratietools voor meubelretailers. Met een paar klikken kun je snel op maat gemaakte meubelstukken maken en tijd en geld besparen.

Gegevensfeeds

Corenio's datafeeds voor meubels maken het exporteren van data naar klanten en kanalen eenvoudig. Exporteer up-to-date product- en prijsinformatie snel en eenvoudig en houd uw productvermeldingen nauwkeurig en up-to-date.

Prijsgroepen

Corenio's Meubelprijsgroepen bieden een gemakkelijke manier om producten te prijzen voor klanten of kanalen. Met de mogelijkheid om verschillende prijzen aan verschillende groepen toe te wijzen, kunt u snel prijsstrategieën op maat maken.