Communicatiemodule

Verloren klantnotities en systemen die niet goed werken. Klinkt als je dagelijkse circus?

Reactieve reactie

Uw bedrijf reageert op problemen van klanten in plaats van ze te voorkomen. Altijd problemen najagen, nooit controleren.

Lost in translation
Bestelinformatie bereikt niet op tijd de juiste persoon. Belangrijke berichten gaan verloren in de communicatieshuffle.
Wie is waarvoor verantwoordelijk?

Wie regelt wat? Klantenservice en medewerkers hebben geen idee van verantwoordelijkheden, wat chaos en verwarring veroorzaakt.

Toeters en bellen van de communicatiemodule

De communicatiemodule stroomlijnt de activiteiten door processen te automatiseren. Het verzendt automatisch e-mails naar klanten en medewerkers, houdt hen op de hoogte van nieuwe producten of verkopen, en volgt klantinteracties. Door deze taken te automatiseren besparen bedrijven tijd, geld en middelen, terwijl ze georganiseerd en efficiënt blijven. Blijf op de hoogte met probleemloos communicatiebeheer.

Reactie ontvangen van verschillende platforms

De communicatiemodule van Corenio biedt e-mail, IM, VOIP, conferentiegesprekken, het delen van bestanden en app-integratie van derden.

Interne communicatie

Stuur magazijncollega's of verkoopteams direct een bericht over prioriteitsorders. Deel en archiveer ordergerelateerde inhoud.

Melding bij de juiste persoon of afdeling

Verbind uw VOIP-info eenvoudig met Corenio, geïntegreerd met RingCentral en FreePBX. CRM-pagina's van klanten automatisch openen voor oproepen.

Geautomatiseerde e-mails
Automatiseer e-mails met Corenio en verstuur gepersonaliseerde berichten en antwoorden om de klantbetrokkenheid en efficiëntie te vergroten.
Taakbeheer en agenda
Beheer taken en agenda's met Corenio. Maak taken, wijs taken toe, stel deadlines in en deel agenda's op een aanpasbaar dashboard.
Communicatiedashboard
Gebruik het dashboard van Corenio om tickets, taken en verzoeken te beheren. Houd eenvoudig klantvragen, vergaderingen en deadlines bij.

FAQ COMMUNICATIEMODULE